Professionele laserontharing behandeling bij Jouw Huid in Harelbeke

ervaar de voordelen van een haarvrije huid

Laserontharing Harelbeke

Bij Jouw Huid in Harelbeke bied ik geavanceerde laserontharing aan met behulp van de nieuwste technologie. Definitieve laserontharing zorgt ervoor dat je voorgoed afscheid kunt nemen van ongewenste haargroei en kunt genieten van een zijdezachte huid zonder gedoe. Deze behandelingen zijn veilig, effectief en bijna pijnloos, dankzij de moderne Quatro Wave diodelaser.

De wetenschap achter permanente haarwerwijdering

Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het pigment, melanine, dat in het haar aanwezig is. De laser stuurt een geconcentreerde lichtbundel door het haar naar het haarzakje. Deze energie vernietigt de haarwortel, waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. De Quatro Wave diodelaser gebruikt vier verschillende golflengtes om optimaal resultaat te bereiken voor verschillende huidtypes en haarkleuren.

Is laserontharing pijnlijk?

Comfortabele behandelingen dankzij innovatieve technologie van de nieuwste generatie Quatro Laser.

Veel mensen vragen zich af of laserontharing pijnlijk is. Dankzij de speciale koeltip van de Quatro Wave diodelaser, die de huid tot -20°C kan koelen, wordt de omliggende huid beschermd en wordt de behandeling vrijwel pijnloos. De meeste klanten ervaren slechts een lichte tinteling of een kortstondig warm gevoel tijdens de behandeling.

Nooit meer scheren! Ontdek het gemak van definitieve Laserontharing in Harelbeke voor een gladde huid. Maak nu je afspraak.

Wat kun je verwachten van een laserontharing sessie?

Verwachtingen van een laserbehandeling

Tijdens je eerste consultatie bespreken we je huid- en haartype om een persoonlijk behandelplan op te stellen. De behandeling zelf duurt meestal tussen de 20 en 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Na de behandeling kan er lichte roodheid optreden, die snel verdwijnt. Voor de beste resultaten zijn meerdere sessies nodig, meestal 4 tot 6, afhankelijk van de haardichtheid en het behandelde gebied.

 

Schoonheidssalon Jouw Huid
Waarom onze laserontharing UNIEK is

Kies voor kwaliteit en expertise

Mijn Quatro Wave diodelaser maakt gebruik van de nieuwste technologie met vier golflengtes en maximale energie, waardoor ik superieure resultaten kan bereiken. Dit maakt mij uniek in de regio Harelbeke:

 • Hoge efficiëntie: Minder behandelingen nodig voor optimale resultaten.
 • Krachtige prestaties: Tot 25% reductie van haargroei per behandeling.
 • Veilig voor alle huidtypes: Of je nu een lichte of donkere huid hebt, onze laser is geschikt.
 • Effectief voor alle haarkleuren: Behalve pigmentloze, witte haren.
 • Geavanceerde koeling: Zorgt voor een comfortabele en pijnloze behandeling.
 • Medisch goedgekeurd: Wij werken met medische apparaten die 100% veilig zijn.
Jouw laserexpert Patricia helpt je af van ongewenste beharing bij Jouw Huid in Harelbeke

Ervaren en gecertifceerd

Patricia, jouw laserexpert

Ik ben Patricia, vrouwelijke onderneemster, drijvende kracht achter Jouw Huid en een gecertificeerde laserexpert met jarenlange ervaring in huidverzorging en laserontharing. Met mijn holistische aanpak en persoonlijke aandacht zorg ik ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt en de beste resultaten behaalt. Mijn expertise en passie voor huidverbetering maken mij de ideale specialiste voor jouw laserontharing behandeling.

Klaar om samen jouw ongewenste haren aan te pakken?

Antwoorden op jouw meest gestelde vragen

Heb je vragen over onze laserontharing?

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

 1. Is laserontharing pijnlijk?

  • Dankzij de speciale koeltip van de Quatro Wave diodelaser, die tot -20°C kan koelen, wordt de omliggende huid beschermd tegen de hitte. Dit maakt de behandeling vrijwel pijnloos. De meeste mensen voelen slechts een lichte tinteling.
 2. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  • Voor optimale resultaten zijn meestal 4 tot 6 behandelingen nodig. Dit kan variëren afhankelijk van het haartype en het behandelde gebied.
 3. Is de behandeling geschikt voor mijn huidtype?

  • Ja, de Quatro Wave diodelaser is geschikt voor alle huidtypes. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, onze technologie is veilig en effectief.
 4. Wat moet ik doen voor en na de behandeling?

  • Voor de behandeling moet je de huid scheren en direct zonlicht vermijden. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te hydrateren en te beschermen tegen de zon. Vermijd ook hete douches en saunabezoeken gedurende enkele dagen.

Klaar voor ene gladde, haarvrije huid?

Bij schoonheidssalon Jouw Huid in Harelbeke bied ik de perfecte oplossing. Met de nieuwste generatie Quatro diodelaser ben je verzekerd van snelle, veilige behandelingen en langdurige resultaten.

Kom langs en ervaar zelf het gemak van definitief ontharen. Of je nu uit Harelbeke, Deerlijk, Kortrijk, Zwevegem, Waregem, Lendelede, Izegem of een andere gemeente in de buurt, je bent van harte welkom!

Maak vandaag nog je afspraak en geniet van een zijdezachte huid!

TOP
Bestsellers:
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0