Gezichtsbehandeling

Als een gediplomeerd huidexpert werk ik nauw samen met jou om een gezonde, stralende en prachtige huid te bereiken en te behouden. Mijn specialisatie ligt in het aanpakken van verschillende huidproblemen, met als voornaamste doel het zichtbaar verbeteren van jouw huidconditie.

Mijn geavanceerde gezichtsbehandelingen bieden effectieve oplossingen voor diverse huidproblemen, waaronder:

– Oneffen huidtextuur
– Vergrote en open poriën
– Gevoelige huid
– Een vette huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Pigmentvlekken/zwangerschapsmasker
– Rosacea

Ik maak gebruik van niet-invasieve en pijnloze technieken, zoals het Environ Ionzyme DF-apparaat, led-therapie, peelings, Aqua-dermabrasie en microneedling, in combinatie met hoogwaardige cosmeceuticals. De cosmeceuticals van Environ Skin Care staan bekend om hun krachtige formules met hooggedoseerde ingrediënten die aantoonbaar effect hebben op de huid.

Het resultaat van mijn behandelingen is direct zichtbaar en verbetert na verloop van tijd.

Mijn holistische aanpak kenmerkt zich door zorg voor jouw huid, van binnenuit en van buitenaf. In dit bijzondere concept streef ik naar volledig op maat gemaakte behandeling en die perfect aansluiten bij jouw huidbehoeften. Bij instituut Jouw Huid heb je de vrijheid om de intensiteit van de behandelingen te kiezen die het beste bij jou past. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken en producten van Environ Skin Care, met als uiteindelijke doel het bereiken van een optimaal resultaat voor jouw huid. Tijdens jouw behandeltraject ben ik jouw persoonlijke huidcoach! 

Klaar om de stap te zetten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TOP
Bestsellers:
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0