Online afspraak maken

reserveer 24/7

Maak online
een afspraak.

Online een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, make-up of huidverbetering kan eenvoudig via het online agenda.

Tot snel,
Patricia

Waarom kiezen voor Jouw Huid in Harelbeke

Wanneer je kiest voor Jouw Huid in Harelbeke, kies je voor gelaatsverzorgingen en huidverbetering op maat met een persoonlijke begeleiding.
Ik geloof dat ware schoonheid van binnenuit komt. Daarom bied ik naast de geavanceerde gelaatsverzorgingen ook een holistische benadering om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. MIjn behandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.

Deskundigheid en innovatie: Als gediplomeerd huidexpert zet ik mijn uitgebreide kennis in om effectieve oplossingen te bieden voor diverse huidproblemen. Ik gebruik enkel topmerken zoals Environ Skin Care, jane iredale minerale make-up, Advanced Nutrition Programme en Marc Inbane, die bekend staan om hun kwaliteit en integriteit.

Persoonlijke huidzorg op maat: Elke behandeling bij Jouw Huid is volledig gepersonaliseerd. Ik luister naar jouw wensen en gezondheidsdoelen om de beste zorg en advies te kunnen bieden.

Geavanceerde technologie: Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparaten met bewezen resultaten kunt u genieten van de meest optimale behandelingen en dit pijnloos, veilig en effectief. Environ DF-apparaat, Microneedling, Lumi8 LED-licht met Power Wave Cycle, Micro-Aquadermabrasie, Quatro Diodelaser

 

Ie eerste stap naar een gezonde en stralende huid is een huidanalyse met de Observ 520 huidscan, met deze resultaten adviseer ik je welke verzorgingsproducten en gelaatsbehandelingen in het instituut perfect bij jouw huid passen, je ontvangt van mij een stappenplan voor thuisverzorging en behandelingen.

Ben je overtuigd, ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit en wil je graag langskomen? Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf waarom zoveel klanten vertrouwen op mijn expertise voor hun huidverzorging. Jouw stralende huid begint hier!

Je kan mijn schoonheidsinstituut Jouw Huid vinden in de Stasegemsestraat 47 in Harelbeke, dicht bij Kortrijk, Kuurne, Zwevegem, Waregem en Deerlijk. 

TOP
Bestsellers:
SHOPPING BAG 0
RECENTLY VIEWED 0