Online afspraak maken

reserveer 24/7

Maak online
je afspraak.

Een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling, make-up of huidverbetering is heel eenvoudig, kies je behandeling, klik onderaan op
kies een tijd en vul je gegevens in.

Tot snel,
Patricia

Kom je voor een eerste gelaatsverzorging? Kies dan een Discover Your Skin (inclusief huidscan)
Weet je zelf niet goed welke behandeling te kiezen? Kies dan voor voor Essential gelaatsverzorging 2 zones of multi-zones, op het moment van je behandeling kijk ik welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid.
Heb je een cadeaubon? Neem dan via e-mail contact met me op om een afspraak vast te leggen. Kijk al een in het online agenda welk vrij moment voor jou past en laat dit in jouw mail weten. Vergeet ook niet het nummer van jouw cadeaubon te vermelden.

Waarom kiezen voor Jouw Huid in Harelbeke

Wanneer je kiest voor Jouw Huid in Harelbeke, kies je voor gelaatsverzorgingen en huidverbetering op maat met persoonlijke begeleiding.

Ik richt mij al jaren op huidverbeterende behandelingen en huidverzorgende minerale make-up. De eerste stap naar een gezonde en stralende huid is een huidanalyse met de Observ 520 huidscan, met deze resultaten adviseer ik je welke verzorgingsproducten en gelaatsbehandelingen in het instituut perfect bij jouw huid passen, je ontvangt van mij een stappenplan voor thuisverzorging en behandelingen.

Ben je overtuigd, ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit en wil je graag langskomen? Contacteer mij voor een afspraak. Je kan mijn schoonheidsinstituut vinden in de Stasegemsestraat 47 in Harelbeke, dichtbij Kortrijk, Kuurne, Zwevegem en Deerlijk.